BEAC-TFSE a női Hepp-kupa döntőjéért

Hét végén a Hauszmann utcai Gabányi csarnokban kerül sor a női Hepp-kupa négyes döntőjére. A fináléban biztos, hogy lesz fővárosi együttes

Szombaton, a sorsolás szeszélye folytán az elődöntőkben előbb a két vidéki együttes, majd a két fővárosi alakulat csap össze a sorozat nagydöntőjébe való bejutásért.

A Hepp-kupa négyes döntője 13 órakor kezdődik. A női Amatőr Nemzeti Bajnokság keleti csoportját vezető Nyíregyházi Kosársuli a nyugaton 8. Bajai NKK csapatával játszik. Ezt követi 15.30-tól a budai derbi, a nyugati csoport 2. helyén álló, a négyes döntőt rendező ELTE-BEAC Újbuda a csoportot veretlenül vezető TFSE elleni elődöntője. Érdekesség, s a találkozó, valamint az egész sorozat rangját emeli, hogy a mérkőzés előtt dr. Scheuer Gyula, az ELTE kancellárja, valamint dr. Sterbenz Tamás, a Testnevelési Egyetem korábban mind a TF, mind pedig a BEAC csapatánál edzősködő rektorhelyettese dobja föl ünnepélyesen a labdát.

A szombati Hauszmann utcai kosárlabda maraton fénypontja pedig a Hepp-kupa elődöntői után a MAFC-Atomerőmű férfi bajnoki találkozó lehet.

Vasárnap a női Hepp-kupa bronzmérkőzését 14 órától, a döntőjét pedig 16.30-tól rendezik.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus