Budafoki bravúr a Hepp-kupában

Két fővárosi NBI/B-s gárda lépett ma pályára a Hepp-kupában. A címvédő Tehetséges Fiatalok könnyed győzelmet aratott az NBII-es BEAC otthonában, a zöld csoportban szereplő Budafok pedig simán kiverte a piros csoportos MTK-t.

Ford Ivanics Budafok - MTK Törökbálint 78-60

Az NBI/B gyengébb csoportjában, a zöldben veretlen Budafok az első félidőben 19 ponton tartotta az erősebb, a piros csoportjának középmezőnyében tanyázó törökbálintiakat. A szünetben kerek 20 ponttal vezetett a Budafok, amely Lados Erik (16/3 pont, 4-4 lepattanó és gólpassz, 6 eladott labda), Tursics Krisztián (14/3 pont, 4 gólpassz), Varga Dániel (12 pont, 8 lepattanó), Fehér Csaba (11/9 pont, 5 gólpassz) és Horváth Márton (10 pont, 8 lepattanó) vezérletével magabiztos győzelmet aratott.


 

ELTE-BEAC Újbuda - Tehetséges Fiatalok BP 51-90

A címvédő Tehetséges Fiatalok az első 3 negyedet egyértelműen uralta - még úgy is, hogy az elsőben 20-at kapott -  az NB II-es BEAC ellen. A második negyedben 2 ponton tartotta a Hepp-kupa védője az egyetemieket, a TFBP 30 perc után 46 ponttal vezetett. Beák Gábor remek dobóformát fogott ki (24/18 pont, 6/6 tripla,  6 lepattanó), Buzás Bence dupla-duplával zárt (14/3 pont, 10 lepattanó, 6 szerzett labda), Kerkai Ákos pedig 13/9 ponttal és 7 lepattanóval járult a címvédő fölényes sikeréhez. Az ELTE-BEAC csapatából Földi Márton 11/3 ponttal, 3-3 gólpasszal, s eladott labdával, Szabari Krisztián pedig 9 ponttal és 5 lepattanóval zárta az összecsapást.


Foto, Slide - Budafoki Kosárlabda Klub facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus