Hazai premierek a piros csoportban

Hét végén folytatódnak a küzdelmek a férfi másodosztályban. A piros csoportban mindhárom fővárosi gárda hazai környezetben lép pályára, első hazai bajnokiját lejátszandó.

Nagykőrösi sikere után pénteken a Tehetséges Fiatalok együttese a nyitányon Törökbálinton alulmaradó Vásárhelyi Kosársuli csapatát fogadja, második meccsét is megnyerheti a Hepp-kupa védője. A Honvéd első meccsét elhalasztották. Kérdés, jót tesz-e Puskás Artúr legénységének, hogy egy héttel tovább készülhetett az Ororszlány elleni szombati nosztalgiarangadóra, vagy az előző kiírás bronzérmesének kedvez, hogy már túlvan az első tétmérkőzésen, méghozzá egy rangadó jellegű találkozó, a Győr elleni összecsapás magabiztos megnyerésével. A Vasas a PVSK Kronosz együttesét fogadja. A piros-kékek Békésen, a pécsi fiatalok saját pályájukon kaptak ki a nyitányon, nyilván mindkét fél javítani akar.

A zöld csoportban a MAFC Óbudán hatalmas hajrával diadalmaskodó fiataljai pénteken Pápán lépnek pályára, az Óbudai Kaszások pedig a múlt heti, MAFC ellen elveszített derbi után a másik budai "brigádot", a jelentősen megerősödő, s a bajnokságot fölényes győzelemmel kezdő Ford Ivanics Budafok együttesét fogadja, itt a vendégek tűnnek esélyeseknek.  

A férfi NB I B hétvégi budapesti programja:

Piros csoport

Szeptember 22., péntek
Tehetséges Fiatalok - Vásárhelyi KS, 19 óra, Sport 11

Szeptember 23., szombat
Bp. Honvéd - OSE Lions, 16 óra, Simon János Kosárlabda Csarnok
Vasas - PVSK Kronosz, 16 óra, Sport 11

Zöld csoport

Szeptember 23., szombat
Óbudai Kaszások - Ford Ivanics Budafok, 18 óra, III. kerületi sporttelep

Foto, Slide - TF-Budapest Basketball facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus