Helytállt, de alulmaradt a Honvéd

A Hepp-kupa forduló miatt csupán néhány meccset rendeztek a hét végén a férfi másodosztályban. A fővárosi alakulatok közül csak a Honvéd lépett pályára, az első fordulóból elhalasztott meccsét játszotta le az előző kiírás döntőjének vesztese, a Veszprém otthonában.

Ahogy Győrben, Veszprémben is "beragadt" a rajtnál a Honvéd, 8-0-lal kezdett a Veszprém, s a Honvéd a 4. perc elején szerezte első pontjait, a negyed végén tucatnyi ponttal jártak előrébb a hazaiak. A második szakaszt jól kezdték a fővárosiak, az U18-as válogatott Mucza Tamás két triplájára építve egy 10-2-vel 4 pontra feljöttek, ám ennél közelebb a rutinos hazaiak nem engedték magukhoz a Honvédot, félidőben 6 ponttal "ment" a Veszprém. 

Térfélcsere után óriási dobópárbaj vette kezdetét. Előbb a negyed során remeklő Drevenka Dávid triplájával, majd druszája, Stefán kosarával 3 pontra feljött a Honvéd, s a szakasz közepéig tapadni is tudott vendéglátójára, majd egy 8-1-gyel 10 pont fölé nőtt a hazai előny. Szokásához híven nem adta olcsón a bőrét a Honvéd, a negyed hajrájában egy 8-2-vel 6 pontra feljött, a záró etap előtt 8-cal vezettek a hazaiak. Bár ez Honvéd kosárral kezdődött, erre két tripla, majd egy dupla formájában 8-0-lal felelve a Veszprém "lerázta magáról" a szívósan küzdő Honvédot, amely belefáradt az eredmény s ellenfele folyamatos üldözésébe, a vége 83-70 lett a hazaiak javára.

A találkozó teljes statisztikáját ezen a linken megtaláljátok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus