Hétközi forduló a vasárnapi derbi jegyében

Hétközi fordulót rendeznek a férfi NB I-ben. Szerdán a MAFC Székesfehérváron lép pályára, csütörtökön a Vasas a Falco együttesét fogadja, vasárnap pedig MAFC-Vasas derbi.

Nem kizárt, hogy a két csapat hétközi fellépését - bizonyos fokig - meghatározza a mindkettő számára kulcsfontosságú vasárnapi összecsapás. Reálisan nézve Székesfehérváron nem a MAFC-nak áll a zászló, ráadásul a listavezető Alba nyilván javítani akar a Szombathelyen elszenvedett nagy különbségű veresége után. Elképzelhető, hogy a Jakab Máté vezette MAFC-stáb a vasárnapi találkozóra való felkészülés jegyében dolgozza ki a fehérvári taktikát, valamint a meccselést.

Egy nappal később a Vasas azt a szombathelyi együttest fogadja, amely meglehetősen kétarcú. A Faco Szombathelyen szárnyal, 8-0-a hazai mérlege - legutóbb éppen az éllovas fehérvári gárdát győzték le magabiztosan saját pályájukon -, idegenben viszont finoman fogalmazva sebezhető, 1-6 a mérlege. A Sport11-ben tehát van esélye a Vasasnak a győzelemre, amely adott esetben akár nagy önbizalmat adhat Sárosi Bulcsú legénységének a vasárnapi derbire...


Foto, Slide - kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus