Pontegyenlőség az élen - bajnok a Piarista Öregfiúk csapata

Nem botlott a bajnokság hajrájában a Budai XI. Vasököl, így a meccseit már korábban lejátszó Piarista Öregfiúk csapatával azonos pontszámmal végzett, de utóbbi lett a Budapest bajnokság C csoportjának bajnoka.

Ellentétes félidők mérkőzésén a Hobbi SK Újhelyi Csaba (15/15 pont), Horváth Dávid (14) és Kutasi Bálint (11/3) vezérletével szünetig 13 pontos előnyt szerzett, de térfélcsere után nagy fölénybe került a vendéglátó Szentendrei Kinizsi, amely fordított, s végül 69-58-ra győzött.

A teljes doblósta itt elérhető!

Minden negyedet megnyerve a Híd Unió elsősorban Máriás Bence (16), Major Krisztián (12/3), Bohár Dániel (11) és Rusz Mihály (10) ponterősségére építve biztosan, 72-46-ra verte a Forrai Miklós (21/3), Jakab Adolf (11/3) duó vezette Budai XI. Bikák együttesét

A teljes doblósta itt elérhető!

Végig szoros, küzdelmes mérkőzésen az István Öregfiúk együttese Gombkötő Nimród (16), valamint Réti Géza és Deniz Yörükoglu (8-8) vezérletével 50-46-ra győzött a Csikós Attila (19/15) és Molnár Róbert (15/6) vezette Cap City Crew otthonában.

A teljes doblósta itt elérhető!

Rangadóval zárult a bajnokság, amelyen a Budai XI. Vasököl a Sztrakay Péter (18), Fodor Máté (13/6), Szujó Balázs (12), Hegyi Kristóf (11) kvartett tagjainak eredményes játékára építve, minden negyedet megnyerve 73-51-re verte a Szentendre csapatát, s a bronzérmes magabiztos legyőzésével a Budai XI. Vasököl ugyanolyan mérleggel zárt, mint a Piarista Öregfiúk együttese.

A teljes doblósta itt elérhető!

A két élcsapat egymás elleni összevetése érdekes képet mutat: mind a két találkozón vendég siker született. Amíg a Budai XI. Vasököl 71-66-ra nyert a Piarista Öregfiúk otthonában, fordított párosításban 67-56-os Piarista siker született, így a Piarista Öregfiúk együttese lett a férfi Budapest-bajnokság C-csoportjának bajnoka.


A bajnokság végeredménye ezen a linken található!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus