Zsíros Tibor Senior Emlékverseny

Hét végén felnőtt férfi élcsapataink a Zsíros Tibor nevét viselő Magyar Kupa nyolcas döntőjében küzdenek a győzelemért, az idősebbek, köztük jó néhány élvonalbeli korábbi válogatott kosaras a szintén a legendás center nevét viselő emléktornán, a Zsíros Tibor senior emlékversenyen lép pályára.

Ronchetti-kupa győztes, volt válogatott játékosok, korábbi élvonalbeli kosárlabdázók, s kosaras hölgyek sorát láthatják a közeli s a távolabbi múlt magyar kosárlabdájára, s játékosaira emlékezők akció közbenm a Hauszmann utcai Gabányi csarnokban. 11 női s 13 férfi csapat nevezett, mindkét nemnél 2 korosztályban mérik össze tudásukat az együttesek a +35-ös és a +45-ös korosztályban.

A hölgyeknél többek között két Ronchetti-kupa győztes játékos, Fábián Ildikó és Radnóty Krisztina, a volt válogatott Dénes Krisztina és valamivel régebben Lámala Ágnes lép pályára az előzetes nevezések alapján.

A férfiaknál a tervek szerint szombaton a Gabányi-csarnok parkettáján pályára lépő korábbi kiválóságok közül Farkas Attila, Judik Béla és Győrfi István voltak a nemzeti csapat tagjai. Jáhni István, dr. Borbáth Csaba, Sándor Gábor, Munteán András és még jó néhányan mások pedig hosszú éveken át pattogtattak és szórták a kosarakat az élvonalban. Jó hangulatú, színvonalas tornára van tehát kilátás szombaton, amely reggel 8.30-kor kezdődik, s úgy délután 5 óra tájban ér véget.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus