Euroliga: Real - Efes rangadó ma a DIGI-n!

Ma este egy elég izgalmasnak és színvonalasnak várt rangadóval kezdődik el az Euroliga alapszakasz-csoportkörének ötödik fordulója, hiszen a veretlen Real Madrid csoportbeli legnagyobb riválisa, a török Anadolu Efes ellen meccsel a spanyol fővárosban. A derbit a DIGI Sport 1 jóvoltából itthon is a TV-képernyők előtt nézhetjük végig, vegyük is sorra, mit érdemes tudnunk a feldobás előtt!

B-csoport:

Real Madrid (spanyol, 4 - 0) - Anadaolu Efes (török, 3 - 1) (20:40, TV: DIGI Sport 1, ÉLŐ)

A spanyol bajnok elképesztő módon domináns eddig az Euroligában és saját bajnokságában is, úgyhogy félnivalója abszolút nincsen Pablo Laso legénységének, pláne, hogy mindenki a mester rendelkezésére áll a keretből. A vendégeknél Kerem Gönlüm az egyetlen, aki biztos, hogy nem öltözhet be, de Stanko Barac és a múltheti isztambuli hős, Tadija Dragicsevics sem lépett pályára az Efes török bajnokiján, így az ő szereplésük nem vehető biztosra, bár a legfrissebb információk szerint mindketten játszhatnak ma.

A két gárda nem akármilyen meccseket vívott egymással tavaly, de azóta némiképp profilt váltott a Mahmuti-banda, ráadásul palánk alatt és ez által szerkezetben is erősebb lett a Real Buruszisz megkaparintásával. Saját közönsége előtt egyértelműen favoritnak tekinthető a madridi had, mely nem csak veretlen eddig, de több, mint 20 ponttal verte csoportellenfeleit, ugyanakkor ebben a hatosban egyértelmű, hogy Rudy Fernandezék egyetlen igazi kihívója az Efes, melynek ma legalább egy szoros derbit kellene játszania idegenben, hogy legyen reális esélye a csoport majdani megnyerésére. Vasziliadiszéknak mindenük meg is van ahhoz, hogy egy meccsen akár meg is tréfálják a sorozat tavalyi ezüstérmesét, de azért ehhez kellenek az eddig szinte tökéletesen működő madridi gépezet hibái is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus