Szavazzuk be Perl Zoltánt az olasz All-Star Gálára!

Egy év után újra szavazásra buzdítjuk olvasóinkat, ezúttal Perl Zoltánnak segíthetünk, hogy ott legyen a trentói olasz All-Star Gálán.
 

Tavaly már sikerült, Hanga Ádám jelentős részben a rengeteg magyarországi szavazatnak is köszönhetően ott lehetett a 33. olasz All-Star Gálán Veronában. Most újra lehetőségünk nyílik egy rendkívül tehetséges magyar kosárlabdázót kivételes lehetőséghez juttatni. November 24-én, kedden indult az az internetes szavazás, amelyen a 2016. január 10-i, trentói olasz kosarasünnep főszereplőit szavazatainkkal kiválaszthatjuk. A jelöltek között ismét ott egy magyar fiú neve: a Betaland Capo d' Orlando ifjú titánja, Perl Zoltán, aki eddig remekül helytállt a Serie A-ban, várja a voksainkat, és az Itáliában is egyre népszerűbb "Zozo" is ott lehet a liga legjobbjait felvonultató jeles eseményen!

A gála helyszíne ezúttal a dél-tiroli Trentó lesz, és a helyszín kapcsán azt is megjegyezhetjük, hogy a Szombathelytől  cca. 6 órányi autóútra fekvő város, amely az európai férfi (klub)röplabdasport egyik fővárosa is, akár ideális "túracélpontja" lehet a nyugat-magyarországi kosaras híveknek. Az eseményre a www.vivaticket.it oldalon, november 25-től lehet jegyeket vásárolni, és az érdeklődőknek nem árt igyekezni, ugyanis a modern PalaTrento olaszországi viszonyok között nem túlzottan tágas, "mindössze" 4200 férőhelyes.

 

Az alábbiakban részletesen leírjuk, miként szavazhatunk gyorsan és egyszerűen honfitársunkra:

A szavazás fő oldala (katt a linkre) - itt tudunk  Zolira (is) szavazni, a "Squadre" menüpont legördülő menüjéből kiválasztjuk a Betaland Capo d' Orlandót, majd ott, előbbi alatt, egy újabb legördülő menüben (Atleti) Perl Zoltán fotójára, vagy sorára kattintva máris kiválasztottuk őt. Ezt követően kedvünkre csemegézünk és kiválasztunk 4 további jelöltet (posztoktól függetlenül, de ami fontos, egy klubból csak maximum 2 játékosra szavazhatunk egyszerre) a többi csapat keretéből is, majd a "Vota" gombra kattintva véglegesítjük szavazatunkat.

- minden egyes önálló IP címről 24 óránként egy szavazatot fogad el a rendszer

- az idei szavazás újdonsága, hogy már magunk dönthetjük el, melyik edzőpáros "ötösébe" választjuk be jelöltünket, de ami fontos: egy játékost vagy az egyik, vagy a másik csapatba jelölhetünk ki egy alkalommal, kettőbe egyszerre sosem.

- a rendszer csak akkor engedi véglegesíteni a szavazatunkat, ha mindkét ötöst feltöltöttük.

A két edzőpáros a következő: Max Menetti (Grissin Bon Reggio Emilia) és Dan Peterson (1987-ben Euroliga győztes a Milanóval), valamint Maurizio Buscaglia (Dolomiti Energia Trento) és Valerio Bianchini (1982-ben a Cantúval, 1984-ben a Romával lett edzőként BEK/Euroliga győztes). A közönségszavazatok száma alapján, nemzeti hovatartozástól függetlenül, a legtöbb szavazatot besöprő 5-5 játékos kerül be a két All-Star alakulat kezdő ötösébe, a többieket, alapvetően itt is szurkolói szavazatokra támaszkodva, a mesterek választják be.

Szavazzunk (minden nap) Perl Zolira!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus