A Körmend a továbbjutásért látogat az Alba otthonába

Egymás ellen zárja a csoportkört a J jelű négyes két magyar csapata - a Körmend egy győzelemmel biztosan továbblép. 

FIBA Europe Cup, Második csoportkör, J csoport, 6. forduló
Alba Fehérvár (magyar, 4-1) - Egis Körmend (magyar, 3-2)
2018.02.06., kedd, 18:00 (TV - DIGI Sport 1, 17:45)

A J csoport két magyar csapata kitűnő formában van, hiszen az Alba zsinórban 8 mérkőzést nyert, a Körmend pedig az előző nyolc találkozójából hetet húzott be - a vendégek pont a fehérváriak elleni bukták el azt az egy mérkőzést. A csoport állása miatt tétje már csak a Körmend számára van a találkozónak, az Alba már továbbjutott vereség esetén is.

A tiszta, csak a FIBA Europe Cupot figyelő forgatókönyvek közül a vasiaknak vagy nyerniük kell, vagy ha kikapnak, akkor a Nevezisnek győznie kell a Büyükcekmece otthonában.

Ha egyik eset sem teljesül, és a Körmend a négyes harmadik helyén végez, akkor sincs még vége mindennek számukra, de akkor egyrészt meg kell majd nézni holnap, hogy a többi FIBA EC csoportharmadik milyen mérleggel és kosáraránnyal zárja a kört, hanyadik lesz közöttük a Körmend, és azt is figyelni kell, hogy a Bajnokok Ligájában hány olyan alakulat lesz csoportja 5. vagy 6. helyén, amely korábban jelezte, hogy a Europe Cupban nem fog szerepelni. A legjobb esetben akár három ilyen is lehet, de az is előfordulhat, hogy egy sem lesz - a forgatókönyvekről a múlt héten írtunk részletesebben is.

A találkozót a DIGI Sport 1 17:45-ös műsorkezdettel élőben közvetíti!

Az élőképes stream:

Hajrá Alba, hajrá Körmend, hajrá magyar kosárlabda!

Foto, Slide - fiba.com, Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus