A parádés Allen Rosco vezetésével győzött a Tenerife

A magyar válogatott erőcsatára egészen kiválóan kosárlabdázott (19 pont, 11 pattanó), a mezőny legjobbjaként vezette győzelemre a BL-címvédőt.

A Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában az Iberostar Tenerife a PAOK-ot fogadta. A görögök 5-6-tal indultak neki a fordulónak, és nagy csatában vannak még a legjobb 16 közé jutásért, ezért természetesen nagyot harcoltak. Ettől függetlenül a második negyedben elszakadt tőlük a Tenerife, amiben a magyar válogatott Allen Roscónak is komoly szerepe volt. A fordulás után kettő pontra visszajött ellenfelére a PAOK, de Allen lényegében egymaga volt felelős azért, hogy a záró 10 percre 10 pontos előnnyel fordulhattak a hispánok (74-64). Az utolsó negyedben már nem történt fordulat, 93-79-re győzött a Tenerife.

Allen Rosco 19 pontos (5/7 dupla, 1/4 tripla, 6/8 büntető), 11 pattanós dupla-duplát szállított, ami mellett volt 4 gólpassza, 1 szerzett labdája és 2 beütött faultja - ez 28 VAL-t ért majdnem 32 perc alatt. A 19 ponttal, a 11 pattanóval és a 28 VAL-lal is a mezőny legjobbja lett a magyar magasember.
 

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus