A Sentjur otthonába látogat a Körmend

Ma este 18:00-tól az Egis Körmend a KK Tajfun Sentjur vendége lesz az Alpok Adria Kupában - a mérkőzés beharangozóját olvashatjátok.

Alpok Adria Kupa, Csoportkör, B csoport
KK Tajfun Sentjur (szlovén, 1-4) - Egis Körmend (magyar, 3-1)
2018.01.08., hétfő, 18:00

Négy héttel ezelőtt csapott össze egymással a két gárda, akkor írtunk már a szlovénekről - ezen a linken olvashattok róluk, és azt is olvashattátok már, hogy akkor 95-86-ra győzött a magyar csapat. Azóta annyi történt a csoportban, hogy a Decin legyőzte a Komarnót, így a csehek egészen biztosan továbbjutottak 4-2-es mérleggel, míg a Körmendnek egyetlen győzelem kell ehhez vagy ezen az összecsapáson, vagy a szlovákok elleni mérkőzésen. 

Hogy melyik oldalon mekkora motiváció lesz, az jó kérdés, mint ahogy az is, hogy a Körmend milyen kerettel utazik, kit fog bevetni Gasper Potocnik úgy, hogy szerdán már FIBA Europe Cup mérkőzést játszik az együttes a litván BC Nevezisszel. A Jászberény ellen megint a Körmend jobbik arcát láthattuk, de az Alpok Adria Kupa egy teljesen más történet, ezt bevallottan a fiatalok és a kevesebb lehetőséget kapók pályára küldésére használja klub.

A találkozóhoz élőképes streammel nem szolgálhatunk, az élő statisztikát viszont ezen a linken eléritek!

Hajrá Körmend, hajrá magyar kosárlabda!

Foto, Slide - Helios Alpe Adria Cup hivatalos facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus