ACB Liga: Hangáék vették el a Barcelona veretlenségét!

A Laboral Kutxa egy nagyon fordulatos mérkőzésen, hosszabbításban verte meg a listavezető Barcelonát, honfitársunk fontos kosarakat szerzett

Laboral Kutxa - Barcelona 87 - 79 - hosszabbítás után 

Hanga Ádám kezdőként 33,5 percet játszott, ami alatt 8 pontot, 3 lepattanót, 2 gólpasszt, 1 szerzett labdát és 3 kiharcolt faultot jegyzett 3/6-os mezőnymutatóval (0/1 triplából) és 2/2-es büntetőzéssel. A negatív oldalon két eladott labda szerepelt a neve mellett.

A Laboral a félelmetesen jól dobó Darius Adams (nagyon hamar négy triplánál járt már az amerikai) vezetésével rendesen megszórta a Barcát az első öt percben, aztán Hanga lecserélésétől kezdve nagyon megfogta a hazaiakat a veretlen vendég gárda és a 20 egységig jutó Perperoglu vezetésével előbb felzárkózott, majd fordítani is tudott. Onnantól kezdve sokáig váltott vezetéssel mentek a felek, de a rendes játékidő végén Kim Tillie büntetőivel hosszabbításra mentett a baszk gárda. A ráadásban már gyorsan lerendezte a lényegi kérdéseket a hajrát fejben és fizikálisan is jobban bíró vendéglátó és feljött a második helyre holtversenyben a 18 csapatos spanyol élvonalban. 

A Laboral legközelebb csütörtökön lép pályára, méghozzá 20:45-től az Olympiakosz vendégeként az Euroligában, majd vasárnap 13:00-tól Zaragozában szerepel spanyol bajnoki mérkőzésen.

A Laboral legjobb dobói: Adams 24/12, Causeur 16/3, Tillie 14
A Barcelona legjobb dobói: Perperoglu 20/3, Tomic 14, Doellman 11

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus