Euroliga: 111-et szórt a Real a Bayernnek!

Ma este egyetlen összecsapással rajtolt el az Euroliga Top 16-os csoportkörének harmadik fordulója, ahol két, ebben a körben még veretlen gárda, a Real Madrid és a Bayern München mérte össze tudását. A várt látványos és sok pontos csata megvolt a felek közt, de amit a spanyol bajnok megint letette az asztalra, arra már nehezen találni jelzőket...

F-csoport:

Real Madrid (spanyol, 3-0) - Bayern München (német, 2-1) 111 - 87

Az első negyedben még néggyel mentek az addig sokkal jobban lepattanózó németek, pedig Nihad Djedovic még nem épült fel erre a csatára, ám a félidő már minimális madridi előnnyel zárult. A fordulás után aztán teljesen megváltozott a játék menetet, igazi gálaelőadást láthattunk a 23 pontos, 5 lepattanós, 3 gólpasszos Rudy Fernandez fémjelezte Laso-legénységtől. A harmadik etapot 41-21-re hozta a Real, mely 63-at szórt a második 20 percben, ezzel hat év után az első csapat lett a spanyol, mely elérte a 110-es álomhatárt az Euroligában.

A vendégeknél az idő előrehaladtával nem csak a védekezés esett szét, de csak a 22 egységig jutó Malcolm Delaney tudott igazán eredményes lenni támadásban, míg John Bryantet 7 ponton és 5 lepattanón tartották Burusziszék, Deon Thompsontól pedig csak 9 pontra és 5 pattanóra tellett ezen az estén.. A 19 pontos, 7 gólpasszos Sergio Rodriguez és társai tehát továbbra is makulátlan mérleggel menetelnek a playoff felé, a Bayernnek pedig nincs miért csüggednie, nem itt dőlt el a bajorok sorsa.

A Real legjobb dobói: Fernandez 24/12, Rodriguez 19/3, Mirotic 16/9
A Bayern legjobb dobói: Delaney 22/12, Taylor 14/6, Staiger 12/12, Benzing 12/6

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus