Euroliga: Odom ma mutakozik be Hanga oldalán!

Ma este négy összecsapással folytatódik az Euroliga Top 16-os csoportköre, ahol már a nyolcadik forduló következik, ami azt jelenti, bemutatkozhatnak az új szerzemények, így többek közt Lamar Odom is Hanga Ádám csapatában, a Malaga ellen fellépő Laboral Kutxában. A korábbi NBA-játékos, illetve Harlem Globe Trotters ugrógép, Jamario Moon az Olympiakoszban, Szasa Pavlovics pedig a Partizan Belgrádban debütál. Lássuk, mit érdemes tudnunk a mai párosítások előtt!
 

E-csoport:

Anadolu Efes (török, 2-5) - FC Barcelona (7-0) (19:00)

Az Efes Scotty Hopson és Stanko Barac nélkül kellene, hogy megmentse ma a szezonját, vagy legalábbis kiüsse az egyik szöget a saját koporsójából. A veretlen Barcelona egyértelmű, hogy győzni megy Isztambulba is, de Maciej Lampe azért hiányozhat a vendégeknél a palánk alatt. Kerekedhet ebből egy szoros derbi, de egyenesen meglepetésnek számítana, ha a törökök győzni tudnának.

Laboral Kutxa (spanyol, 1-6) - Unicaja Malaga (spanyol, 3-4) (20:45, TV: DIGI Sport 2, 23:30-tól)

Lamar Odom már szerelést ölt ma a vitoriaiaknál, de Hanga Ádám játéka némileg kérdéses, ugyanis honfitársunk kisebb betegsége miatt nem edzhetett az utóbbi napokban, ráadásul élet-halál meccs vár a Laboralra, mely idegenben már el tudta egyszer verni a most Vidalt, Vazquezt és Hettsehimeirt is kényszerből jegelő Unicaját, ráadásul szombaton az ACB-ben nyolc meccs után nyert először a korábbi malagai sikeredző, Sergio Scariolo legénysége. Mivel Poeta és a múlt héten távozó Walter Hodge sem lehet ott hazai oldalon, ráadásul Lamont Hamilton sérülése sem jött még rendbe, ha honfitársunk tud ma játszani, jó eséllyel egyes poszton is láthatjuk őt.

EA7 Emporio Armani Milano (olasz, 3-4) - Panathinaikosz (görög, 4-3) (20:45)

A Milano otthon kulcsfontosságú derbi előtt áll, ráadásul teljes kerettel, de a görög bajnoknál hiányzik a lesérülő Ramel Curry, viszont a vendégeknél bemutatkozhat a korábbi torontói közönségkedvenc, Jamario Moon, aki a görög ligában már mutatott pár csoda dolgot, valamint a Bambergből elhozott Zach Wright is. A nap egyik, ha nem a legkiegyenlítettebb csatája várható ezen a fronton, megjósolhatatlan végeredménnyel.

F-csoport:

Maccabi Tel-Aviv (izraeli, 5-2) - Galatasaray (török, 3-4) (20:45)

A Maccabi már Devin Smith-szel és a bemutatkozó Andrija Ziziccsel indulhat csatába, de Shawn James és most kidőlő Yogev Ohayon nagyon fognak hiányozni az izraelieknél, akik a múlt heti, kínosan nagy zakójuk után vélhetően minden energiájukkal a renomé visszaállításán lesznek. A Galata négy ásza (Markoshvili, Jawai, Dudley, Gordon) sérült továbbra is, de egész összeszokott és erősnek mondható csapat lett a török bajnok ebben a felállásban is, nem veheti tehát fél vállról ezt a csatát sem a Blatt-alakulat.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus