Hajmeresztő meccs végén nagy bravúr Lórántéktól!

Honfitársunknak nagyon nem ment támadásban a Reggio Emilia ellen és kritikus pillanatban hibázott, viszont végül hatalmas siker részese lett

Consultinvest Pesaro - Reggio Emilia 75 - 74

Lóránt Péter kezdőként 27 percet játszott, ami alatt 4 pont, 7 lepattanó, 3 gólpassz, 1 blokk, 3 szerzett labda és 4 kiharcolt fault került fel a neve mellé 1/5-ös mezőnyözéssel (1/3 triplából) és 1/4-es büntetőzéssel.

A találkozónak sereghajtóként nekiinduló, otthon hat meccse nem nyerő Pesaro igencsak hullámzó derbit játszott a bajnoki címre is esélyesnek tartott Reggio Emiliával, s bár volt olyan szakasza a találkozónak, amikor teljesen reménytelennek látszott a hazaiak helyzete, a hajrában mégis Chris Wrighték tettek kisebb csodát. Történt ugyanis, hogy Lóránt büntetőzhetett egálnál az utolsó percben, de elrontotta mindkét kísérletét, Drake Diener pedig triplát dobott az ellentámadásból. Viszont a Pesaro amerikai ásza négy büntetőt harcolt ki és az összes kísérletét értékesítette a vonalról, s mivel Diener rontott a potenciális meccsnyerő dobásnál, célba ért a vendéglátó!

Az 5-14-es mérlegével az utolsó helyről ezennel elkerülő és a Varesetől, valamint a Capo d'Orlandótól már csak egy-egy diadalra lévő Pesaro legközelebb Lóránt volt csapatához, a szintén közvetlen riválisnak tekinthető Virtus Romához látogat két hét múlva vasárnap 18:15-től.

A Pesaro legjobb dobói: C. Wright 21/3, Judge 16, Raspino 11/9
A Reggio Emilia legjobb dobói: A. Cinciarini 15/3, Silins 12/6, Kaukenas, D. Diener, Polonara 10/6-10/6, Cervi 10
 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus