Hanga a Gran Canaria ellen sem játszik

Ma délután azzal a Gran Canariával játszik honfitársunk, Hanga Ádám klubja, melytől otthon már egyszer az alapszakasz-nyitányon kikapott az ACB Ligában, ráadásul a magyar légiós most sem lehet a Király Kupa-indulást az utolsó pillanatban kiharcoló baszkok segítségére.

A 11-6-os mérlegével a spanyol bajnokság 5. helyén álló "kanárik" meg is előzik a táblázaton Hangáékat, s értelemszerűen ők is ott lesznek a Király Kupán Malagában. Az első fordulóban Vitoriában Hanga és Mainoldi nélkül, az akkor még le nem igazolt Poeta távollétében hullámzó és bosszantó meccsen kapott ki a Laboral a Gran Caraniától, s most a pénteki hazai Euroliga-vereségből kiindulva nem sok jóra számíthat idegenben Dávid Kornél egykori klubja a korábbi klasszis másik volt csapata ellen.

Honfitársunk még mindig bevérzett combja miatt pihen, amire a hét közepén újfent kapott egy ütést edzésen és emiatt pénteken sem lehetett ott az Anadolu Efes elleni összecsapáson. Hanga sérülése szerencsére nem tűnik hosszútávon komolynak, de a jövő érdekében ki kell pihennie ezt most, így nem kockáztatják meg a játékát az amúgy fontos derbin.

A találkozó erre a linkre kattintva élőképpel megtekinthető 13:15-től!

Ide kattintva lehet követni a csata online statisztikáját!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus