Hanga Ádám tündökölt volt csapata ellen Manresában!

A győzelmi sorozatát folytató Laboral legjobbja volt ma este tripláit és büntetőit ezúttal hibátlanul értékesítő honfitársunk Manresában

ICL Manresa - Laboral Kutxa 76 - 85

A korábban két évet Manresában kosarazó Hanga Ádám kezdőként 33 percet volt játékban, a legtöbbet minden pályára lépő játékos közül, ami alatt 21 VAL-jával a vendégek legjobbja volt. 14 dobott pontját 4/7-es mezőnyözéssel (2/2 tripla) és 4/4 büntetővel érte el, ezen felül volt 6 lepattanója 1 gólpassza, 2 blokkja, 3 kiharcolt faultja és 1 szerzett labdája is. 

A hazaiaknál a magyar válogatott honosítottja, Jermaine Thomas sérülés miatt nem lépett pályára.

A második negyedben robbantott az összesen 23-ból 11 triplát bedobó baszk alakulat, mely tavalyi edzője, Ibon Navarro együttese ellen ugyan esélyesnek számított, de rég volt már ennyire masszív csapata a katalán kisvárosnak, így kellett is a jó játék Hangáéktól. A magyar klasszis a második félidő derekán csapata második nagy rohamából is alaposan kivette a részét és idei egyik legjobb produkcióját nyújtva vitte be a célba a 12-3-as mérlegével a bajnokság harmadik helyén álló vitoriai gárdát.

A Laboral legközelebb péntek este 18:00-tól játszik, méghozzá a Himki Moszkva otthonában az Euroligában, majd vasárnap 13:00-tól a Joventut Badalona csarnokában lépnek pályára Ádámék.

A Manresa legjobb dobói: Muszli 20, Flis, Simon 10/6-10/6
A Laboral legjobb dobói: Adams 15/9, Hanga 14/6, Causeur 13/6

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus