Hanga Ádámék a Brindisi otthonában játszanak (+ÉLŐKÉP)

Hazánk legjobb kosárlabdázója társaival együtt már csak a becsületért hajt a Serie A-ban, miután az Avellino már nem juthat be a rájátszásba

A hatodik helyen 15-12-es mérleggel álló, s a minél jobb rájátszás pozícióért hajtó Brindisi otthon abszolút esélyese a derbinek, de talán pont ez lehet az, ami elég felszabadulttá teszi honfitársunk csapatát (10-17, 14. hely) ahhoz, hogy végre kijöjjön belőle az a teljesítmény, ami nyomás alatt eddig többször sem sikerült. Mivel látványos kosárlabdát játszó gárda a Frates-legénység, az idény közben Cedric Simmonst elvesztő hazaiak ellen könnyedén összehozhatnak egy kisebb gálaelőadásnak is beillő produkciót, ugyanis Elston Turneréket sem kell félteni, ha alley-oopokról és szellemes kosárlabdáról van szó. December végén otthon sem jött össze a győzelem Hangáéknak, úgyhogy pláne van miért bizonyítania az Avellinónak.

ERRE A LINKRE KATTINTVA láthatjuk a 20.00-kor kezdődő találkozót élőképpel, IDE KATTINTVA pedig a derbi élő statisztikáját követhetjük nyomon!

Hajrá Hanga Ádám, Hajrá Magyar Kosárlabda!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus