Hanga az olasz All-Star Gálán is letette a névjegyét

Honfitársunk két háttal behúzott alley-oop zsákolással tűnt ki a Serie A All-Star Gáláján, ahol először szerepelhetett magyar férfi kosaras.

Dolomiti Energia - Named Sport Team 143 - 146

Az Avellino magyar profija Maurizio Buscaglia alkalmi 12-esében kapott helyett, s bár úgy volt, hogy csereként érkezik majd a pályára Veronában, végül kezdőként szerepelve 28 játékperccel a legtöbb időt töltötte a parketten saját csapatán belül, de a végül még mezt is öltő és a játszadozásba be is szálló(!) Gianmarco Pozzecco együttesében is csak a 30 percet szereplő Ross volt többet játékban. Ádám összesen 8 pontig, 4 lepattanóig, 3 gólpasszig és 1 szerzett labdáig jutott, méghozzá 4/7-es mezőnyözéssel (0/1 triplából). Az első és a második félidőben is volt egy-egy háttal behúzott alley-oop zsákolása, de alkalmi csapatát nem tudta győzelemre vezetni, a 30-at szóró Christian Eyenga és a 26 pontos Jones bevitték a célba a Named Sport Team névre hallgató együttest, így hiába Tony Mitchell 34 pontja és 9 gólpassza Hangáék oldalán.

IDE KATTINTVA tekinthető meg a gálameccs videós összefoglalója!

IDE KATTINTVA tekinthető meg a zsákolóverseny!

IDE KATTINTVA tekinthető meg a tripladobó verseny!

A magyar kosaras és az Avellino legközelebb január 25-én, azaz két hét múlva vasárnap lépnek fel a bajnokságban, méghozzá a Venezia vendégeként 18:15-től.

Hanga egyébként második magyar volt az olasz All-Star gálák történetében, de ő volt az első a férfiak között. Még 2003/04-ben, Bariban pályára lépett az akkor a Comóban játszó Újvári Eszter (olasz bajnok, döntő MVP).

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus