Hanga Badalonában is remekelt, sikerszériában a Laboral

A Laboral magyar vezére a Joventut Badalona otthonában is a baszkok egyik legjobbja volt, csapata pedig zsinórban hatodszor nyert az ACB-ben

Joventut Badalona - Laboral Kutxa 66 - 89

Hanga Ádám kezdőként 25 percet játszott, ami alatt 10 pontot dobott 3/4-es mezőnymutatóval (1/2 triplából), valamint 3/4-es büntetőzéssel, továbbá volt 1 lepattanója, 2 gólpassza, 4 szerzett labdája, 2 kiharcolt faultja és 2 blokkja is, 12-es VAL-jával a vendégek második leghasznosabb játékosának bizonyult ma délután (a negatív oldalon most 4 eladott labda szerepelt a neve mellett).

A 15-öt szóró Brandon Paul fémjelezte Badalona nem sokáig tudta tartani a lépést a baszkokkal, s ebben a magyar légiósnak is jelentős szerepe volt, sorra csenték el a labdákat Ádámék a második negyedben, amiből már korán majd 20 egységnyi előnyt építettek ki maguknak. A folytatásban Velimir Perasovicnak már volt alkalma pihentetni is kulcsembereit, ami jól jöhet még a következő hetek erőltetett menete során.

A Laboral legközelebb csütörtökön 20:30-tól a CSZKA Moszkvát fogadja az Euroligában, majd jövő vasárnap 12:30-tól az Andorra látogat Vitoriába a következő spanyol bajnoki fordulóban. 

A Badalona legjobb dobói: Paul 15/9, Vidal 10/3, Abalde 8/6
A Laboral legjobb dobói: Adams 18/12, Buruszisz, Blazic 10/3-10/3, Shengelia 10

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus