Hanga bekezdett, majd megúszta a nagy esést

Honfitársunk csapata simán nyert a Fuenlabrada ellen a spanyol bajnokságban, a magyar légiós jól is játszott, viszont esett egy elég nagyot

Laboral Kutxa - Fuenlabrada 101 - 79

Hanga Ádám kezdőként 25 percet kapott, ami alatt 9 pontot, 6 lepattanót, 2 gólpasszt és 2 kiharcolt faultot tudott felmutatni 4/6-os mezőnyözéssel (1/2 triplából).

A baszkok szépen átmentették feljavuló formájukat erre a találkozóra, s a Hanga - Shengelia - Buruszisz trió ellenállhatatlan játékával már az első negyed végére 15 pontos előnyt építettek ki, majd onnantól nem is veszélyeztette lényegében semmi sem a Perasovic-legénység újabb diadalát, mellyel már 10-3-as mérleget birtokol a vitoriai együttes. Az első félidő derekán azért volt oka az ijedtségre a hazai publikumnak amikor is Hanga Ádám alley-oop-ot akart volna megakadályozni, de rosszul ütközött játékostársával, majd csúnyán ért földet is. Legnagyobb örömünkre viszont Ádám még az első félidő végén újra pályára került, igaz, onnantól túlzottan sokat nem "erőltette" őt csapata a korán eldőlő összecsapás második 20 percében.

A Laboral legközelebb szerdán 18:45-től játszik, méghozzá Kaunasban a Zalgiris vendégeként az Euroliga Top 16-os nyitányán, majd a spanyol bajnokságban jövő vasárnap a Real Madridot fogadja 18:00-tól.

A Laboral legjobb dobói: Shengeli 23/6, Buruszisz 20, Adams 17/6
A Fuenlabrada legjobb dobói: A. Urtasun 17/9, Sztevics 17, Paunics 12/3

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus