Hanga csapata idegenben nyert az ACB-ben

Ma délután Hanga Ádám nélkül meccselt a spanyol Laboral Kutxa a Valladoliddal az ACB Liga ötödik fordulójában és végre simán tudta hozni a papírformát a hamarosan honfitársunkkal kiegészülő baszk együttes, ám még mindig tartalékos felállásban tette mindezt.

A 15 pontos, 11 lepattanós, 4 gólpasszos Fernando San Emeterio és a 13-at szóró Andres Nocioni főszereplésével végig kézben tartotta a mérkőzést a Laboral, mely visszakaphatta Thomas Heurtelt (7 pont, 5 gólpassz) is, de Hanga mellett Fabien Causeurt és Lamont Hamiltont is még mindig kényszerből jegelte Sergio Scariolo mester.

A hazaiaknál egyedül a 22-őt dobó Haritopulosz volt igazán elemében és a fiatal Danilo Andjusics jutott még el kétszámjegyű dobóteljesítményig.

A Laboral legközelebb csütörtökön 17:00-tól játszik, méghozzá az Euroligában a Lokomotiv Kubany otthonában, a spanyol bajnokságban pedig majd vasárnap délben játszik otthon rangadót a szintén Euroliga A-licences Unicaja Malagával, vélhetően még mindkét összecsapáson a magyar légiós nélkül.

Valladolid - Laboral Kutxa 58 - 87

A Valladolid legjobb dobói: Haritopulosz 22, Andjusics 12, O. Johnson 7

A Laboral legjobb dobói: San Emeterio 15, Nocioni 13, Jelinek, Diop, Kaukenas, Mainoldi 9-9

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus