Hanga és csapata jó sorozata is megtört

Ma este a szintén az Euroliga Top 16-jában (is) érdekelt Unicaja Malaga otthonába látogatott a Hanga Ádámot soraiban tudó, de ez alkalommal szinte egyáltalán nem (ki)használó Laboral Kutxa, mely igen nagy verésbe futott bele idegenben a Liga Endesa 25. fordulójában.

Unicaja Malaga - Laboral Kutxa 83 - 64

Amint elkezdett cserélgetni a két szakvezető, máris kijött, hogy melyik gárda alkot jelenleg erősebb egységet, az utóbbi mérkőzésein reménykeltően kosárlabdázó baszk alakulat lényegébe véve sansztalan volt a 14 pontos, 6 lepattanós Kuzminskas húzta Unicajával szemben és három megnyert bajnoki találkozó után kapitulált először ezen az estén.

Hanga Ádám csereként pályára lépve mindössze 13 percet kapott a bizonyításra, ami alatt 3 pontot, 1 lepattanót, 1 szerzett labdát és 1 eladott labdát jegyeztek a neve mellé 1 kiharcolt fault társaságában, mezőnyből csak 3 kísérlete volt az NBA-draftolt kosarasnak, ezek közül mindössze egyetlen egy ért célba (2-ből 1 tripla).

A Laboral legközelebb csütörtökön játszik 20:30-tól, méghozzá a Fenerbahcéval, hazai környezetben, az Euroligában, majd vasárnap a Murciához utazik Ádám klubja és 12:15-től meccsel a vendéglátókkal.

A Malaga legjobb dobói: Kuzminskas 14/9, Granger 12, Stimac 11
A Laboral legjobb dobói: Causeur 17/3, San Emeterio 14/3, Heurtel 10/6

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus