Hanga extra második félideje sem segített

Honfitársunk a fordulásig "láthatatlan" volt, ám onnantól nagyon beindult, de végül meglepő vereséget szenvedett klubja Olaszországban

Sidigas Avellino - Capo d'Orlando 65 - 75

Hanga Ádám kezdőként pályára lépve összesen 29 percet volt játékban, ami alatt 11 pontot dobott, 7 lepattanót kaparintott meg, 3 gólpasszt szerzett, 2 blokkot osztott ki, 3 faultot harcolt ki és 2 labdát lopott el az ellenféltől, a negatív oldalon pedig 3 labdaeladás szerepelt nála. Mezőnyből 5/11-gyel zárt, ezen belül 1/6 volt a triplamutatója. Statisztikáival kapcsolatban érdemes kiemelni, hogy félidőben még csak két pont állt a neve mellett, semmi más. 17-es VAL mutatójával a hazaiak legjobbja volt, de így sem kerülte el a blamát Frank Vitucci legénysége.

Az ellenfél jelentős gyengülés után, hét pályára rakható szintet megütő játékossal, köztük négy 40 év körüli kosarassal fricskázták meg a rájátszásért küzdő hazaiakat, ráadásul úgy, hogy az első félidei kétszámjegyű hátrányt a fordulást követően le tudta dolgozni feltámadó Hanga húzta hazai had, ám a hajrában a 25-ös VAL-t összehozó Gianluca Basile bevitte a célba övéit, így már csak 8-11-gyel áll a magyar légiós klubja.

Jövő vasárnap játszik legközelebb az Avellino, méghozzá a Reggio Emilia otthonában, 18:15-től.

Az Avellino legjobb dobói: Gaines 15/12, Harper, Hanga 11/3-11/3
A Capo d'Orlando legjobb dobói: Basile 13/9, Hunt 13, Henry 12/3, Archie 12

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus