Hanga jól játszott, de a Barca nagy pofonba szaladt bele

A két páratlan negyedben 67 pontot kapott a Barcelona, simán kapitulált az Andorra otthonában - Hanga hiába volt csapata egyik legjobbja.

A spanyol bajnokság alapszakaszának 17. fordulóját rendezték a mai napon, a Barcelona pedig a MoraBanc Andorra vendége volt. Sito Alonso együttese a két páratlan negyedben egészen pocsék játékot mutatott be leginkább védekezésben - a 33-14-re elbukott első negyed után még vissza tudott jönni a meccsbe a gránátvörös-kék alakulat, a nagyszünetben csak 6 pont volt a vendégek hátránya (45-39), a fordulás után azonban a 34-18-ra elbukott harmadik negyed megpecsételte Navarróék sorsát, az utolsó 10 percben csak kozmetikázni tudtak az eredményen, egyáltalán nem volt esélyük a fordításra (102-92). A Barcelona ezzel beszedte hatodik vereségét a bajnokságban, az Andorra pedig a 8. győzelmét aratta.

Hanga Ádám közel 34 és fél perc alatt 16 pontot (3/6 dupla, 2/4 tripla, 4/4 büntető), 3 pattanót, 2 blokkot, 1-1 gólpasszt és szerzett labdát, illetve 5 beütött és 5 kiharcolt faultot jegyzett, ez 18 VAL-t ért - a Barca egyik legjobbja volt, a meccs legvégén pontozódott ki, de ez sem volt elég még a szoros meccshez sem.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus