Hanga nagy győzelemmel búcsúzott az Euroligától Barcelonában!

Ma este egy fantasztikus, bár tét nélküli meccsen elért győzelemmel búcsúztatta az Euroliga idényt Hanga Ádám csapata, a Laboral Kutxa, mely jól játszó honfitársunk mellett a 37-et szóró Andres Nocioni vezetésével verte el a csoportelső Barcelonát idegenben, de nem jutott be a legjobb nyolc közé a Top 16-os csoportkör végén.

E-csoport:

FC Barcelona (spanyol, 12-2) - Laboral Kutxa (spanyol, 5-9) 86 - 97

A 37-et szóró argentin vezér, a 12 pontos, 6 lepattanós Tibor Pleiss és a 15-öt szóró Fernando San Emeterio végig tartást adtak a második negyed közepétől gyakorlatilag folyamatosan előnyben kosarazó Scariolo-legénységnek és hiába Juan Carlos Navarro 25 pontos estéje, nem nagyon akart most védekezni az elsőségét már egy hónapja(!) biztosító Barca.

Hanga Ádám csereként pályára lépve 22 percet kapott a bizonyításra, ami alatt 7 pont, 1 lepattanó, 2 gólpassz, 2 szerzett labda és 2 kiharcolt fault került fel a neve mellé, ezen felül volt 2 eladott labdája is, mezőnyből pedig 4-ből 3-mal végzett (1-ből 1 tripla).

A Laboral legközelebb szombaton 19:30-tól fogadja a Manresát a spanyol bajnokság alapszakaszában, az Euroliga E-csoportjában pedig a hetedik helyen végzett, ezzel kiesett.

A Barcelona legjobb dobói: Navarro 25/12, Nachbar 18/12, Huertas 15/3
A Laboral Kutxa legjobb dobói: Nocioni 37/12, San Emeterio 18/6, Pleiss 12

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus