Hanga szülinapja alkalmából megszórta volt csapatát

Ma este volt klubja, a Manresa ellen játszott spanyol bajnoki mérkőzést Hanga Ádám, a Laboral Kutxa 25. születésnapját ünneplő magyar klasszisa, s annak rendje és módja szerint rendesen ki is tett magáért hazánk fia, hogy minél emlékezetesebbé tegye ezt az estét, mely sima baszk győzelemmel és Hanga-idénycsúccsal végződött!

Laboral Kutxa - Manresa 101 - 78

A 21-et szóró Peppe Poeta főszereplésével a második félidőben már érvényesíteni tudta erőfölényét a Scariolo-legénység, mely 14-13-as mérlegével újra pozitív tartományba került és őrzi holtversenyes hetedik helyét a 18 csapatos bajnokság alapszakaszában.

Hanga Ádám csereként beállva összesen 22 percet kapott a bizonyításra, ez alatt abszolút egyéni szezoncsúcsot jelentő 14 pontot dobott 9-ből 6-os mezőnyözéssel (2-ből 0 tripla) és 4-ből 2-es büntetőzéssel, ezen felül volt 2 lepattanót, 2 gólpasszt, 3 szerzett labdát és 3 kiharcolt faultot is a közösbe tett, valamint volt 1 eladott labdája is.

A Laboral legközelebb jövő vasárnap 12:15-től lép pályára Tenerifén, az Iberostar otthonában a spanyol bajnokság alapszakaszának 28. fordulójában.

A Laboral legjobb dobói: Poeta 21/12, Nocioni 18/12, Hanga 14
A Manresa legjobb dobói: Jannakopulosz 20, Arco 18/9, Monroe 12

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus