Hanga újra agresszív volt, a Laboral Malagában is nyert!

Hazánk büszkesége újfent nagyon jó felfogásban játszott, csapata pedig idegenben verte a szintén Euroliga-szereplő Malagát, így veretlenül vezeti a spanyol bajnokságot

Unicaja Malaga - Laboral Kutxa 66 - 74

A magyar hátvéd-bedobó kezdőként 24 percet kapott, ami alatt 10 pontot szórt 4/9-es mezőnyözéssel (0/3 triplából) és 2/2-es büntetőzéssel, továbbá volt 7 lepattanója, 1 gólpassza, 2 szerzett labdája és 3 kiharcolt faultja, a negatív oldalon pedig 2 eladott labda szerepelt nála.

Fordulatos és valóban lüktető, mégis kontrollált mérkőzést vívott egymással a két élgárda. Az alaphangot pont Ádám adta meg, az első negyedben nagyon agresszívan támadta a gyűrűt és akkor szerzett 6 pontjával uralta az eseményeket a baszk alakulat, ám Richard Hendrixék a hetediktől a 16. percig valósággal hengereltek, támadásban nem volt semmi átütőerő ekkortájt a Perasovic-legénységben. Ám a horvát mestert nem véletlenül gondolják sokan lehetséges megváltónak Vitoriában, legénysége fojtogató védekezéssel visszajött a mérkőzésbe, a negyedik etapban pedig Jaka Blazic bravúrkosaraival fordított és be is biztosította a nagyon értékes idegenbeli diadalt.

A Laboral legközelebb csütörtökön játszik, méghozzá Euroliga-derbit Franciaországban, a Limoges otthonában, majd vasárnap 13:00-kor a Gran Canariát fogadják Hangáék a spanyol bajnokság negyedik fordulójában. 

A Malaga legjobb dobói: Hendrix 12/3, Kuzminskas 10/3, J. Smith 8/6, W. Thomas 8/3
A Laboral legjobb dobói: Blazic 15/9, M. James 15/3, Adams 12/6

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus