Hangáék a sírból hozták vissza a Barca elleni 3. meccset

A magyar légiós csapata nagy hajrával és Ádám élete legnagyobb passzával, valamint Buruszisz kosarával hosszabbításra mentette a Barca elleni harmadik meccset, majd a ráadásban meg is nyerte azt, ezzel a Laboral már "csak" 2-1-es hátrányban van a spanyol bajnoki elődöntőben.

Laboral Kutxa - FC Barcelona Lassa 89 - 83 - hosszabbítás után 

Hanga Ádám kezdőként 2 pontot, 5 lepattanót, 2 gólpasszt, 1 blokkot és 4 kiharcolt faultot jegyzett 29 játékperc alatt 0/7-es mezőnyözéssel és 2/4-es büntetőzéssel, ami mellett 2 eladott labdát írtak fel nála a negatív oldalon.

Egy nagyon sokáig emlékezetes mérkőzésen a gránátvörös-kékek szinte végig vezettek a 19-et szóró Tomas Satoransky vezetésével, a cseh hátvéd lehetett volna a meccs hőse is, hiszen az utolsó három percben 12 pontos hátrányból felálló és egyenlítő Perasovic-legénység számára megadhatta volna a kegyelemdöfést kosarával, amit a negyedik negyed vége előtt 0,9 másodperccel szerzett, ám jött Hanga Ádám, aki egy egészpályás alapvonali passzal játékba hozta a talán élete legjobbját hozó Burusziszt (32 pont, 6/9 triplából, 10 lepattanó, 4 gólpassz, 2 blokk), aki összeszedte a labdát és ziccerével hosszabbításra mentett! A ráadásban már inkább Mike Jamesék akarata érvényesült, így hősies teljesítménnyel szépített otthon a Laboral!

Íme a nevezetes akció Hanga és Buruszisz főszereplésével ERRE A LINKRE KATTINTVA!

A két gárda negyedik mérkőzésére péntek este, 20:30-tól kerül sor Vitoriában, ahol egy győzelemmel véget is vethetne az egyik fél harmadik diadaláig tartó párharcnak az első kiemelt Barcelona. 

A Laboral legjobb dobói: Buruszisz 32/18, M. James 17, Adams 11/6
A Barcelona legjobb dobói: Satoransky 19/3, Abrines 14/6, Tomic, Samuels 13-13

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus