Hangáék Ádám ex-csapatát verték a zárófordulóban

A Manresa nagyon megnehezítette a Laboral dolgát, de nyertek Hangáék, akik negyedik kiemeltként kezdhetik a spanyol bajnoki rájátszást

Laboral Kutxa - ICL Manresa 83 - 80

Hanga Ádám kezdőként 29 percet volt játékban, ami alatt 6 pontot, 1 lepattanót, 4 gólpasszt, 1 kiharcolt faultot és 1 dobásblokkolást jegyzett 4 labdaeladás mellett 3/7-es mezőnymutatóval (0/2 triplából).

Amolyan "húzd meg, ereszd meg" derbi volt ez a Perasovic-legénység szemszögéből nézve, s hiába tripláztak újfent remekül (13/28) a hazaiak, a hajrában egészen egy pontra feljött a Dejan Muszli (11 pont, 6 lepattanó) katalán gárda, de a bravúr elmaradt Hanga első külföldi csapatától, ám így is bennmaradt a Manresa az élvonalban. Érdemi téttel ez a találkozó már nem bírt Burusziszék számára, viszont pozitív, hogy két hét után végre újra nyerni tudott a vitoriai gárda.

A bajnoki alapszakaszt 24-10-es mérleggel záró Labor az egyik fél második győzelméig tartó negyeddöntőben az ötödik kiemelt Gran Canaria ellen vívják majd, a párharc mérkőzéseinek pontos kiírása nem készült még el, de Ádámék kezdenek otthon pályaelőnyüknek köszönhetően. 

A Laboral legjobb dobói: Adams 21/15, M. James 15/9, Buruszisz 14/6
A Manresa legjobb dobói: Simon 17/9, Foster 13/3, Grigonis 11/6, Muszli 11

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus