Hangáék és Roscóék is pályán ma délben

A zsinórban négy mérkőzést elveszítő Barcelona a UCAM Murciát fogadja, a Tenerife pedig az Andorra vendége lesz 12:30-tól.

Spanyol bajnokság, alapszakasz, 6. forduló

FC Barcelona Lassa (4-1) - UCAM Murcia (2-3) 12:30

Egyik gárda sem érkezik túl nagy formában az összecsapásra - a vendégek sorozatban kettő, a hazaiak pedig zsinórban négy vereséget gyűjtöttek be, így főleg Hanga Ádáméknak nagyon kell a győzelem. A Barca állományra sokkal jobb a katalánoktól szerzett Brad Olesont is a soraiban tudó Murciánál, akik egyébként a bajnokságbeli 2-3-as mérlegük mellett a Bajnokok Ligájában érdekeltek még, ott 2-1-et tudnak felmutatni. A gránátvörös-kékek azonban az Estudiantes ellen is meglepetésre kaptak ki - most saját közönségük előtt nem hibázhatnak.

Az élőképes streamet ezen a linken találjátok!

MoraBanc Andorra (1-4) - Iberostar Tenerife (4-1) 12:30

Itt teljesen egyértelműen a vendégek felé billen a mérleg nyelve. A hazaiak a tavalyi jó szereplésük után idén eddig pocsékul muzsikálnak, a bajnokságbeli 1-4-ük mellett egyelőre 0-3-mal szerénykednek a EuroCupban is, míg a Tenerife az előző négy mérkőzését megnyerte, kezdenek egyre jobb passzba kerülni az egyébként is jobb állománnyal rendelkező Rosco Allenék. A hazaiaknál tavaly bejött, hogy nem volt kiemelkedő emberük, idén viszont eddig nem, így a Tenerifének kötelező a győzelem idegenben is.

Az élőképes streamet ezen a linken találjátok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus