Hangáék győzelmi sorozata Murciában ért véget

Hanga Ádám csapata, a Laboral Kutxa hét egyhuzamban megnyert spanyol bajnoki után Murciában kapott ki nagy csatában

UCAM Murcia - Laboral Kutxa 68 - 66

Hanga Ádám kezdőként 20 percet volt játékban, ami alatt 3 pontot, 2 lepattanót, 1 blokkot és 1 kiharcolt faultot hozott össze 1/4-es mezőnyözéssel (0/3 triplából) és 1/2-es büntetőzéssel, ezen felül volt 2 eladott labdája is a negatív oldalon.

A szezon során egyébként is stabilnak mondható baszkok talán nem voltak még annyira jó formában heteken keresztül korábban egyszer sem, mint most, ám ezen a mérkőzésen kijött a várható hullámvölgy is, az utolsó negyedre már teljesen elfáradt a pénteken még Barcelonában hosszabbításos csatát nyerő Perasovic-legénység. Nyolc pontra volt képes mindössze honfitársunk klubja a záró 10 percben, a Kacikarisz-had pedig az utolsó támadásaiból rendre betalált, így fordítani tudott - Shengelia egyenlítési kísérlete pedig betalált, ám már időn túl engedte el dobását a grúz ifjonc, így célba is ért a Facundo Campazzo (12 pont, 5 szerzett labda) fémjelezte Murcia.

A Laboral legközelebb pénteken játszik, méghozzá 20:45-től az Euroligában lesz a Real Madrid vendége, majd jövő vasárnap az ACB Ligában még veretlen Valencia érkezik spanyol bajnoki rangadóra Vitoriába (19:00).

A Murcia legjobb dobói: Campazzo 12/3, Antelo 11/6, Kelati 9/9
A Laboral legjobb dobói: Adams 14/6, Buruszisz 13/3, Shengelia 10/3 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus