Hangáék Kane-éket fogadják

Ma délben 12:30-tól Hanga Ádám és Baskonia a többek között Sztrahinja Milosevicset, Kenny Cheryt és a magyar válogatott honosítandó irányítóját, DeAndre Kane-t is foglalkoztató Real Betis Energia Plust fogadja a spanyol bajnokság alapszakaszának 27. fordulójában.

Baskonia Vitoria Gasteiz (17-7) - Real Betis Energia Plus (8-16)  12:30

Ma délben kötelező győzelem elé néznek Hanga Ádámék, hiszen a jóval gyengébb állománnyal rendelkező, emellett pedig pocsék formában lévő Real Betis Energia Plust fogadják. A hazaiak január-februári mélyrepülése az Euroligában már a múlté, ott is rendezték a sorokat, és az alapszakasz utolsó fordulójában a pályaelőnyt is megszerezhetik még Európa első számú sorozatának rájátszására. A spanyol bajnokságban nem volt nagyobb gondjuk egyébként sem, 17-7-tel ott vannak abban a 6-7 csapatban, amely egymás sarkát tapossa a tabella élén.

A vendégek ezzel szemben borzasztóan gyenge formában kosaraznak - december végén, január elején volt egy hárommeccses győzelmi szériájuk a Real Madrid, a Malaga és a Bilbao ellen, akkor azt lehetett hinni, komolyabb eredményekért fognak küzdeni, de azóta 9 meccsből 8-at elbuktak. Jelenleg 8-16-tal ugyan nincsenek még kieső helyen, de az utolsó előtti mindössze egy győzelemre van tőlük lemaradva. Mint ismert, Sztrahinja Milosevicset és Kenny Cheryt is a sevillai klub foglalkoztatja, igaz, a kanadai irányító a legutóbbi meccseken nem játszott. Van azonban egy új, Magyarországhoz köthető név is náluk, hiszen a magyar válogatott honosítandó irányítója, DeAndre Kane is a Betishez igazolt nemrég. Sokat ő sem dobott csapata játékán egyelőre, úgyhogy a győzelem Hangáék számára kötelező saját közönségük előtt.

A meccshez élőképest streamet ezen a linken találtok!

Az élő statisztika itt elérhető!


Foto, Slide - euroleague.net

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus