Hangáék kikaptak, de ott lesznek a Király Kupán!

Ma este egy nagyon jó mérkőzés után maradt alul Fuenlabradában Hanga Ádám klubja, a Laboral Kutxa, de a többi eredmény kedvező alakulása miatt ott lehet a most kipontozódó honfitársunk Malagában a Copa del Rey nyolcasdöntőjén februárban.

Fuenlabrada - Laboral Kutxa 74 - 73

A kisebb sérülések, illetve egy mérkőzéses kihagyás után San Emeteriót és Hangát is visszakapó, ám a kiebrudalt Walter Hodge-t a meccsre nem is nevező Laboral Kutxa többnyire vezetni tudott a 19 pontos Andy Panko húzta Fuenlabrada csarnokában, ám a második félidő derekán kijött, hogy melyik gárda játszik hazai környezetben. A baszkok a negyedik etapban kipontozódás miatt elvesztették honfitársunkat, majd két egységnyi előnynél "megették" a vendéglátók egyszerű figuráját, melynek végén Panko beverte a győztes triplát. A maradék egy másodpercben már nem volt válasza a Scarilo-legénységnek, mely így 9-8-as mérleggel zárta az alapszakasz első felét és a riválisok vereségeinek köszönhetően ott lehet a malagai Király Kupa nyolcasdöntőn.

A magyar légiós csereként beállva összesen 11 percet játszhatott kipontozódásáig, ami alatt 4 pont, 1 lepattanó és 1 eladott labda került a neve mellé az öt beütött személyi hiba mellett, mezőnyből 3 kísérlete volt, s egy kivétellel mind a gyűrűben is landolt.

A Laboral legközelebb pénteken este 20:45-től játszik, méghozzá otthon fogadja a Fenerbahce Ülkert az Euroligában, majd vasárnap 13:15-től a Gran Canaria ellen idegenben vívja meg következő spanyol bajnoki összecsapását.

A Fuenlabrada legjobb dobói. Panko 19/9, Feldeine 19/6, Paunics 14/6
A Laboral legjobb dobói: Pleiss 18, Nocioni, San Emeterio 14/6-14/6

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus