Hangáék nem tudtak csodát tenni a Real ellen

Sajnos sem Hanga Ádámnak, sem pedig csapatának, a Laboral Kutxának nem ment a spanyol bajnokságban még veretlen, friss Király Kupa-győztes Real Madrid ellen hazai környezetben, így már negatív a mérlege a baszk alakulatnak az ACB Ligában.

Laboral Kutxa - Real Madrid 74 - 90

A Hamiltont és Huertelt is kényszerből jegelő, de Giuseppe Poetát már bevetni tudó Laboral egy jó, hajtós meccset játszott a hihetetlen tempóban, illetve szinten kosárlabdázó címvédővel, de igazán esélye már a fordulás után nem volt a vitoriaia alakulatnak a 10-ből 7 triplát értékesítő Sergio Llull húzta fővárosiakkal szemben, pláne, hogy Rudy Fernandez (17 pont, 4 gólpassz) is elemében volt.

Hanga Ádám csereként beállva bő 15 percet kapott, ami alatt mindössze 2 pontot, 1 lepattanót, 2 szerzett labdát 4 kiharcolt faultot jegyeztek fel a neve mellé, valamint 1 eladott labdája is volt, pontjait pedig zsákolásól szerezte. Mezőnyből 6-ból 1-gyel végzett (1-ből 0 tripla).

A már csak 9-10-es mérleggel rendelkező, jelenleg a rájátszás-helyektől is távolodó Laboral legközelebb csütörtökön 20:30-tól játszik a Barcelonával, hazai környezetben az Euroligában, majd szombaton 20:15-től a Valladolid érkezik Hangáékhoz a következő spanyol bajnoki fordulóban.

A Laboral legjobb dobói: Nocioni 14/6, Causeur 13/3, Hodge 13
A Real legjobb dobói: Llull 27/21, Fernandez 17/9, Mejri 12

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus