Hangáék nem úszták meg a szárd poklot vereség nélkül

Remek meccset játszott az Euroligában is szereplő Sassari vendégeként honfitársunk klubja, ám végül szoros vereséget szenvedett az Avellino
 

Banco di Sardegna Sassari - Sidigas Avellino 81 - 75

Hanga Ádám csereként pályára lépve összesen 30 percet kapott a bizonyításra, ami alatt 4 pont, 4 lepattanó, 4 gólpassz, 2 szerzett labda és 1 kiharcolt fault került fel a neve mellé, továbbá volt 1 eladott labdája is a negatív oldalon, mezőnyből pedig 2/8-cal zárt (0/3 tripla).

A végig fordulatos, lüktető csata hajrájában jóval higgadtabb volt a 20-at szóró David Logan fémjelezte Sassari, az Avellino bárnagyot küzdött, nem bírta el, hogy Justin Harper mellett ma a többi kulcsember haloványabb volt a megszokottnál. Sajnos pontszerzésben honfitársunk is olaszországi pályafutása legrosszabb teljesítményét nyújtotta, jóval kevésbé volt agresszív a játéka, mint azt mostanság megszokhattuk. A Vitucci-legénység így 3-4-es mutatójával hét forduló után nem áll rájátszást jelentő helyen nehéz sorozata után, ám innentől nem kevés olyan találkozója jön, melyen egyértelmű esélyesként indulhat harcba.

Az Avellino legközelebb jövhét vasárnap 18:15-től lép parkettre, méghozzá a Trento ellen, hazai környezetben.

A Sassari legjobb dobói: Logan 20/15, Sanders 16/6, Sosa 14/3
Az Avellino legjobb dobói: J. Harper 23/9, Anosike, Gaines 13-13

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus