Hangáék rangadót vesztettek a Gran Canaria otthonában

Őrült végjáték után maradt alul közvetlen riválisa otthonában a Laboral, de még így is tartja előnyét a negyedik helyen az ACB Ligában

Gran Canaria - Laboral Kutxa 93 - 90

Hanga Ádám kezdőként 31 percet volt játékban, s bár most sokkal kevesebb szerep hárult ugyan rá támadásban (4 pont, 2/6 mezőnyből, ezen belül 0/1 triplából), 7 lepattanójával, 1 gólpasszával, 2 szerzett labdájával, 1 blokkjával és 3 kiharcolt faultjával így is komoly mezőnymunkát végzett, a negatív oldalra pedig 3 labdaeladás került fel nála. 

A negyedik és az ötödik helyezett derbije végig fordulatosan alakult, de a hajrát Alen Omicék bírták jobban, akik elsősorban Sasu Salin kiváló büntetőzésének köszönhetően nem engedték kicsúszni a győzelmet. A 21-et szóró Mike James még a dudaszó pillanatában egyenlíthetett volna, de kísérlete kipördült a gyűrűből, így már csak két győzelemnyi előnye van az ACB Ligában zsinórban harmadszor kikapó baszk gárdának a negyedik pozícióban (18-7) a Reneses-legénység előtt. 

A Laboral legközelebb pénteken játszik, méghozzá 20:30-tól az Euroligában, ahol a Real Madrid látogat Vitoriába, majd vasárnap a Tenerife vendége lesz 13:30-tól a spanyol bajnokságban.

A Gran Canaria legjobb dobói: Omic, Salin 16-16, Pangos 15/3
A Laboral legjobb dobói: M. James 21/9, Buruszisz 19/3, D. Planinic 17

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus