Hangáék újabb vereségükkel nehéz helyzetben

Az Avellino magyarja hiába játszott jól, nem tudott segíteni csapatán, melynek így még nem jött össze a kuparészvétel biztosítása

Vanoli Cremona - Sidigas Avellino 88 - 81

Honfitárunk kezdőként 31 percnyi lehetőséget kapott, ami alatt 14 pontot szórt 4/8-as mezőnyözéssel (2/4 triplából) és hibátlan büntetőzéssel (4/4), továbbá volt 4 lepattanója, 2 szerzett labdája és 3 kiharcolt faultja, a negatív oldalon pedig 2 eladott labda szerepelt nála.

19-31-es állásnál úgy festett, kézben tartja a meccset a Vitucci-legénység, ám a cseresorok csatájából nagyon rosszul jött ki az egész meccsen összesen két kispad-pontot dobó Avellino, így 48-40-nél már a 34-et szóró Cremona volt nyeregben. A folytatásban egészen a hajráig "egál" volt a derbi, ám a hajrában nem bírta el a vendég gárda, hogy a Hanga - Harper duót percekre ültetni kellett, csodát pedig már nem tudtak tenni Banksék, így le kell győzniük a Varesét jövő vasárnap (20:30) hazai környezetben, hogy saját kezükben maradjon a sorsuk és ott legyenek az Olasz Kupa nyolcasdöntőjén. Ellenkező esetben a Damian Hollis húzta Cantu még megelőzheti őket a nyolcadik pozícióban.

A Cremona legjobb dobói: Hayes 34/9, Cusin 14, Ferguson 11/9, Vitali 11/6
Az Avellino legjobb dobói: Banks 25, Gaines 19/9, Harper 17/3

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus