Jön a spanyol szuperrangadó, a Real-Barca

Rosco Allenék 12:30-tól a Zaragozához látogatnak, este 18:30-tól pedig jön a spanyol szuperrangadó, Hanga Ádámék a Real Madrid vendégei lesznek.

Tecnyconta Zaragoza (3-4) - Iberostar Tenerife (4-3)  12:30

Rosco Allenék nincsenek nagy formában a bajnokságban, hiszen előbb az Andorrától, aztán a Real Madridtól szenvedtek vereséget, így vissza is csúsztak a középmezőnybe - igaz, a Bajnokok Ligájában menetelnek, ott 4-1-gyel állnak. A hazaiak négy vereséggel nyitották az idényt, de október 15-e óta nem kaptak ki, sorozatban három győzelmet arattak, így már 3-4-gyel állnak ők is a középmezőnyben. A Zaragoza ráadásul ebben az idényben nem szerepel a nemzetközi porondon, így jóval pihentebb lehet a Gary Neal, Jarvis Varnado, Janis Blums, Sergi Garcia, Nicolas de Jong, Tomas Bellas, Nikola Dragovics hetesre építő hazai gárda, mint mostani ellenfelük - szoros meccsre van kilátás, de a Tenerifének papíron jobb a játékosállománya azért.

Real Madrid (7-0) - FC Barcelona Lassa (5-2)  18:30

Az esti örökrangadót a Real várhatja jobb előjelekkel - az előző két Euroliga-meccsüket ugyan elbukták a Himki és a Maccabi ellen, de a bajnokságot 7-0-s, hibátlan mérleggel vezetik. A Barcelona a múlt heti két győztes meccse után a hét közben megint nem tudott jó teljesítményt nyújtani védekezésben, így most az addig nyeretlen Anadolu Efes győzte le a katalánokat hazai pályán. A két gárda állományát ismeri mindenki, ebben is jobb talán egy fokkal a hazai alakulat, és a két zakójuk ellenére jóval jobb formában is vannak. Egy ilyen derbin azonban az előjelek talán kevesebbet számítanak, Hanga Ádám pedig nyilatkozta is, hogy bízik a csapatában, hisz abban, hogy legyőzhetik a Realt.

A meccs élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus