Lóránt hathatós segítségével bent maradt a Pesaro!

A Pesaro gyengébb kezdés után Lóránt Péternek (is) köszönhetően fordított és magabiztosan verte a Casertát és bennmaradt az olasz élvonalban

Consultinvest Pesaro - Pasta Reggia Caserta 80 - 70

A magyar center kezdőként szerepelve 34 percet kapott a bizonyításra, ami alatt 12 pontot, 6 lepattanót, 4 kiharcolt faultot és 1 blokkot tett a közösbe kipontozódásáig, továbbá volt 2 eladott labdája is, mezőnyből pedig 3/9-cel zárt (1/3 triplából) és 5/6-os büntetőzéssel zárt.

A zsinórban hármat nyerő és így honfitársunk klubját egy hete meg is előző Caserta másfél negyeden keresztül uralta a játékot, de még időben ébredt a 28-at szóró LaQuinton Ross húzta hazai gárda és a félidőre már Lóránték mehettek három egységnyi előnnyel. A fordulás után tudott építeni eme momentumra a hetes kudarcszériából ébredő Pesaro és a záró etap derekára eldöntötte a csatát, ráadásul több, mint 8 ponttal győzte le legfőbb riválisát, így nem csak a zöldasztalnál elvesztett egy levont pont miatt előzte meg Péter klubja Henry Domercantékat, hanem a pályán elért teljesítményt tekintve is.

Érdekesség, hogy a vendégek legjobbja ma a korábbi Alba Fehárvár játékos, Ronald Moore lett, aki 19 ponttal, 7 lepattanóval és 3 gólpasszal zárt.

A Pesaro így 8-22-es mérleggel zárt a 16 csapatos mezőny 15. helyén, jobb egymás elleni eredménnyel megelőzvén a Casertát, így jövőre is a Seria A-ban indulhat Lóránt Péter klubja.

A Pesaro legjobb dobói: Ross 28/12, Judge 14, Lóránt 12/3
A Caserta legjobb dobói: Moore 19/12, D. Ivanov 17, Scott 10/6

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus