Lóránt Péter továbbra is élete formájában

Honfitársunk 20 pontot átlagol az utóbbi egy hónapban az olasz élvonalban,ám csapata mai vereségével nehéz helyzetbe került a záró fordulóra

Acqua Vitasnella Cantú - Consultinvest Pesaro 83 - 67

Lóránt kezdőként szerepelve összesen 31 percet volt pályán, ami alatt 20 pontot dobott 7/9-es mezőnymutatóval (4/6 triplából) és 2/2-es büntetőzéssel, továbbá volt 6 lepattanója, 2 blokkja, 1 szerzett labdája, 2 gólpassza és 2 kiharcolt faultja 2 eladott labda mellett. Ráadásul 25-ös VAL-jával magasan a mezőny legjobbja lett.

Hiába kezdett nagy elánnal a Metta World Peace (8 pont, 2 gólpassz) fémjelezte, James Feldeine (20 pont, 5/9 tripla) húzta Cantu, a Lóránt Péter és Wally Judge kosaraira támaszkodó sereghajtó ott volt a hazaiak nyakán két és fél negyeden keresztül, ám a hajrá előtt annyira kinyílt az olló, hogy reális esélye nem lehetett az így már kieső helyen álló Pesarónak.

Lórántéknak az utolsó fordulóban jövő vasárnap 17:30-tól mindenképp meg kell verniük a Casertát, ha benn akarnak maradni az élvonalban, s könnyen lehet, hogy legalább nyolc pontos hazai diadalra lesz szükség, amennyiben a ma a Reggio Emiliát elverő vetélytársnak visszaadják a korábban elvett egy pontját.

A Cantu legjobb dobói: Feldeine 20/15, S. Gentile, D. Johnson-Odom 12/3-12/3
A Pesaro legjobb dobói: Lóránt 20/12, Judge 15, Myles 12/3

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus