Lórántéknak 0,4 mp is elég volt a fordításhoz idegenben!

Csoda egy végjátékot nyert meg Lóránt Péter Pesarója a rivális Orlandina vendégeként, ezzel szinte biztos a bennmaradás a Serie A-ban

Capo d'Orlando - Consultinvest Pesaro 69 - 70

A magyar válogatott magasembere kezdőként lépett pályára, s összesen 27 percet kapott a bizonyításra, ami alatt 4 pont, 5 lepattanó, gólpassz és 6 kiharcolt fault fűződött a nevéhez 1/5-as triplamutatóval és 1/4-es büntetőzéssel, a negatív oldalra pedig 2 eladott labda került fel nála.

A meglepően masszív hazaiak korán elléptek és a félidő tájékán úgy is festett, hogy korán eldönthetik a találkozót, ám a fordulás után összeszedték magukat Rossék és fordítani tudtak a harmadik negyed derekára. A hajrában elképesztő izgalmak után előbb a hazaiak egyik új szerzeménye, McGee vert be egy győztes kosárnak tűnő triplát 0,4 másodperccel a lefújás előtt, majd LaQuinton Ross harcolt ki két büntetőt, amivel végül felül kerekedett a Pesaro, mely 7-14-es mutatójával már a 13. helyen áll a 16 csapatos olasz élvonalban.

Lóránték legközelebb a címvédő és egyben Euroliga Top 16-ot játszó Olimpia Milanót fogadják, két hét múlva hétfőn 20:00-tól.

A Capo d'Orlando legjobb dobói: Hunt 16, Henry 14/6, Campbell 13/3
A Pesaro legjobb dobói: Ross 19/9, Wright 19/6, Myles, Musso 10/6-10/6

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus