Mindent eldöntő Euroliga-negyeddöntők

Két mérkőzést rendeznek ma a Euroliga negyeddöntőjében, melyeken eldől, hogy a Barcelona és a Maccabi Tel-Aviv mellett melyik két együttes jut be a sorozat Final Fourjába. A papírforma mindkét párharc esetében hazai sikert ígér, ám mindkét görög csapat képes lehet bravúrra. Izgalmas este vár ránk, a DigiSport 2 jóvoltából pedig mindkét találkozót láthatják a kosárlabda szerelmesei.

CSZKA Moszkva – Panatinaikosz (18:00 - DigiSport 2 – 22:45, Felvételről)

A Pana legutóbb nagy csatában, hosszabbítás után gyűrte le az oroszokat, ám Ettore Messina együttese mellett szól, hogy a periméter védekezésük képes lehet megfolytani a zöld-fehéreket. Elég adalékul szolgál, hogy csapatszinten még a 25%-ot sem éri el a görög csapat triplamutatója, főleg a Bramos – Diamantidisz duó miatt, akik 5/35-ös összesített mutatóval rendelkeznek. Kérdéses, hogy Milos Teodosic játékát megkockáztatják-e a vendéglátók, ugyanis a hátvéd sérülés miatt még nem lépett parkettre a sorozatban. Az első összecsapást három, a másodikat azonban 26 ponttal nyerte meg a CSZKA. Ha a hamarosan kezdődő derbin gyorsan el tudnak lépni ellenfelüktől, akkor ők lesznek a harmadik csapat, akik már készülhetnek a Final Four-ra, joggal bízhat viszont abban a Pana, hogy ha már a nyitómeccsen meg tudták szorongatni Kriszticséket, akkor ma esetleg sikerrel járhatnak.

Real Madrid – Olimpiakosz Pireusz (DigiSport 2 – 20:40, ÉLŐ)

A vendégeknél valószínűleg pályára léphet Perperoglu, mely azon felül további energiát kölcsönözhet a vendégeknek, hogy ők lehetnek a sorozat történetének első együttese, mely 2-0-ás hátrányból felállva továbbjut. Ezt arra alapozhatják a piros-fehérek, hogy legutóbb 62 ponton tartották a spanyolokat, ami negatív szezoncsúcsot jelentett a Real számára. Aligha teszi azonban meg újra azt a szívességet ellenfelének a ma esti vendéglátó, hogy újfent pontszegény játékkal rukkolnak elő. A királyi gárdánál játékra jelentkezik Jaycee Carroll, ez a tény további pluszt jelenthet számukra. A kulcs a Mirotic – Boruszisz – Mejri magasembertrió játéka lesz. Ha őket limitálni tudja az Olimpiakosz, akkor kaotikus meccs kerekedhet, s egyáltalán nem biztos, hogy a hazai pálya előnyét érvényesíteni tudja a Madrid.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus