Nagy csatát nyertek Perlék, megvan a kupadöntő!

Perl Zoltán hasznos és eredményes játékkal járult hozzá a Capo újabb sikeréhez, ez a mai győzelem pedig kupadöntőt ér.

Serie A, alapszakasz, 14. forduló

Betaland Capo d'Orlando (8-6) - Enel Brindisi (7-7) 86-82

Nem volt egyszerű szülés, de megvan a fontos győzelem, megvan a 2017-es év első Capo győzelme, és megvan a részvétel a Coppa Italia februári nyolcas döntőjében (a Brescia mai torinói győzelmével Perlék részvétele már matematikailag is biztos).

Hullámzó találkozót húztak be Perlék, nem jó játékkal, de újfent nagy szívvel harcolva. A mérkőzés hőse Drake Diener volt, aki ha kellett, irányítóként, ha kellett, pontszerzőként volt övéi vezére. Legnagyobb örömünkre Perl Zoltán mai teljesítményére is szaporíthatjuk a dicsérő jelzőket, honfitársunk ezúttal bátran és okosan kosarazott, és elévülhetetlen érdemei vannak a lovagok mai győzelmében. Az első szezoncél így kipipálva, de látva ezt a csapatot, aligha elégednek meg ennyivel.

Perl Zoltán a második negyedben csereként szállt be a mérkőzésbe, ezúttal 12 perc jutott neki, ezen idő alatt hibátlanul, 3/3-at dobott kétpontosokból, hibátlanul célzott a büntetővonalról is (2/2), így 8 pontot szerzett, volt 3 lepattanója (2 védő + 1 támadó), 2 kiharcolt és 2 beütött faultja, valamint 2 eladott labdája (11 VAL).

A Betaland Capo d’Orlando legjobb dobói: Diener 18/15, Delas 17, Laquintana 15.

Az Enel Brindisi legjobb dobói: Carter 23/6, M'Baye 18/6, Goss 13/9.

Perl Zoltán és az Orlandina Basket legközelebb a Serie A alapszakaszának 15. fordulójában január 8-án, vasárnap 18.15-ös kezdéssel a Consultinvest Pesaro vendégei lesznek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus