Nagyon kikapott a Realtól Madridban Hanga csapata

Ma kora délután játszott Hanga Ádám új klubja, a Laboral Kutxa a spanyol bajnoki címvédő Real Madriddal a fővárosban és sajnos nem úszta meg a súlyos vereséget a honfitársunk mellett az argentin válogatott Leo Mainoldit is nélkülöző baszk alakulat.

Egy igencsak pontgazdag és élvezetes első negyedet követően végül fokozatosan szakadt el Sergio Scariolo mester tanítványaitól a 25-öt szóró Jaycee Carroll húzta tavalyi Euroliga-döntős Real Madrid és végül 33 pontos diadalt arattak Pablo Laso fiai a Hanga, Mainoldi, Clark trió nélkül igencsak tartalékos Laboral Kutxa ellen.

Ezzel a vitoriai alakulat két forduló után nyeretlen a kontinens első számú nemzeti bajnokságában, bár itt érdemes megelíteni, hogy a sok gonddal küzdő Laboral számára nem is lehetett reális cél legyűrni idegenben a Realt, pláne, hogy nem egészen három napja óriási energiákat mozgatott meg Hanga új klubja, hogy legyőzze hazai pályán az Euroliga nyitányán a Maccabi Tel-Avivot.

Legközelebb jövőhét vasárnap játszik az ACB-ben bajnoki mérkőzést a Scariolo-legénység, egyelőre még biztosan a hamarosan edzésbe álló Hanga nélkül. Előtte csütörtök este 20:30-tól a Panathianikosz otthonában lesz Euroliga-fellépése honfitársunk csapatának, ami szintén elég nehéz kihívásnak tűnik a csapatként még nem igazán összeálló, tartalékos Laboral Kutxa számára.

Real Madrid - Laboral Kutxa 105 - 72

Spanyol bajnokság, alapszakasz, 2. forduló

A Real Madrid legjobb dobói: Carroll 25, S. Rodriguez 14, Mirotic, Buruszisz 13-13

A Laboral Kutxa legjobb dobói: Pleiss 25, Nocioni 15, Huertel 12

A teljes statisztika erre a linkre kattintva érhető el!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus