Perl ezúttal is kimaradt, a bravúr pedig elmaradt

Ma este az olasz bajnokságot vezető Reggio Emilia otthonában vendégeskedett a Perl Zoltán nélkül harcba induló Capo d'Orlando

Közel volt hozzá, végül mégsem sikerült bombameglepetést okoznia  az  ezúttal is Perl Zoltán nélkül felálló Orlandina Basketnek. A Serie A éllovasának, a Reggio Emiliának otthonában 35 percen keresztül méltó ellenfelei voltak  a tartalékosan is jóval erősebb hazaiaknak, de az új igazolás, Ryan Boatright ezúttal nagyon egyedül maradt, sem a korábban a csapat szekerét húzó litván Jasaitis, sem a ma rendkívül halványan játszó Sztojanovics nem tudott felnőni mellé.

Boatright egyedül pedig kevés volt, és hiába a hiányzó hazai klasszisok, a Reggio Emiliánál még így is maradt két ász a pakliban, és Achille Polonara és Amedeo Della Valle vezetésével remekül hajrázva, behúzták a bajnokit, és két újabb bajnoki ponttal erősítették meg helyüket a tabella élén. Perl Zoli csapattársainak így sincs okuk a szégyenkezésre, tisztességesen helytálltak egy európai élcsapat otthonában.

Reggio Emilia - Capo d'Orlando 75 - 66

Grissin Bon Reggio Emilia legjobb dobói: Polonara 18/9, Della Valle 15/6, Golubovics  11
Betaland Capo D’ Orlando legjobb dobói:  Boatright 18/6, Jasaitis 10/6, Nicevic 10

A Betaland Capo d’ Orlando legközelebb mához egy hétre vasárnap, 18:15-ös kezdéssel , újra idegenben, az Openjobmetis Varese otthonában lép fel.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus