Perl volt a kimaradó, de nyert a Capo d'Orlando

Ma este sajnos beigazolódtak a várakozások és nem került be a meccskeretbe honfitársunk, ám klubja fontos diadalt aratott a Bologna ellen

Betaland Capo d'Orlando - Obiettivo Lavoro Bologna 89 - 62

Nem bántuk volna ha a mérkőzést beharangozó írásunkban tévedünk, és Perl Zoltán mégis játszott volna. Sajnos ezúttal a magyar fiú volt a kimaradó, és ez azért is sajnálatos, mert társai ma jól játszottak, a derbit megelőző fogadkozások pedig nemcsak üres szólamok voltak.  

A kék-fehér mezes hazaiak elképesztő elánnal vetették magukat a küzdelembe, és ritkán látható első negyedet repesztettek. A Capo új amerikai légiósa Ryan Boatright is imponáló játékkal debütált, a harcos, a gyűrűt bátran támadó hátvéddel sokat nyerhetnek a szicíliaiak.

A hazaiak végig stabilan a kezükben tartották az alsóházi rangadót, a vezér nélkül játszó Bologna feltámadási kísérletei általában hamvukban haltak el. A szezon eleji fegyelmezett játékához visszatérő Orlandina Basket az utolsó negyedben már komoly fölényben játszott az összecsapást fejben valószínűleg akkor már feladó és széteső bolognai alakulat ellen. Az utolsó percek már az örömjátékról szóltak és  csak a fölényes győzelem mértéke volt kérdéses. Perl csapattársai végül kiütötték az egyik legnagyobb közvetlen riválisukat és ezzel újabb fontos két ponttal erősítették meg helyüket a Serie A-ban.

Betaland Capo d’Orlando legjobb dobói:  Bowers 19/6, Boatright 16/6, Sztojanovics 11/3
Virtus Bologna legjobb dobói: Odom 14/3, Pittman 11, Hasbrouck 8/3, Gaddy 8/3

Perlék legközelebb e hét vasárnapján, 18:15-ös kezdéssel a listavezető Grissin Bon Reggio Emilia  vendégei lesznek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus