Perlék Cantuban sem úszták meg a súlyos vereséget

Fiatal honfitársunknak sem ment ezen az estén, csapata pedig újabb vereségével továbbra is az olasz élvonal utolsó helyén tanyázik

Aqua Vitasnella Cantu - Betalan Capo d'Orlando 84 - 56

Perl Zoltán kezdőként 20 percet játszott, ami alatt 4 pontot, 6 lepattanót (ebből a 4 támadó szezoncsúcs), valamint 2 kiharcolt faultot jegyzett, mezőnyből 1/6-tal zárt (0/2 triplából), s 2/2 büntetőt értékesített.

Perlék hullámvölgye tovább tart, sorozatban a 8. vereségét szenvedte el honfitársunk klubcsapata, amelynek sajnos ma egy pillanatig nem volt esélye a Cantú otthonában. Már az első negyedtől kezdve komoly fölényben játszott a jóval esélyesebb hazai alakulat. A sérült Nicevic és Jasaitis távollétében tartalékos szicíliaiaknál hiába mutatkozott be biztatóan az új amerikai szerzemény, Keaton Nankivil, összességében kritikán aluli volt csapatának játéka. 

Így hiába nyerte meg egészen döbbenetes módon 51-38-ra a lepattanó harcot a vendégcsapat, a borzalmas támadójátékuk és a szellős, sokszor lemaradó védekezésük „jóvoltából” csak Laquintana utolsó másodpercekben szerzett hármasával tudott 30-on belül maradni a lassan két hónapja nyeretlen és 4-12-es mérlegével továbbra is sereghajtó Orlandina.

Perl Zoltán és a Capo d’ Orlando mához egy hétre, vasárnap, 18:15-ös kezdéssel az Umana Veneziát fogadja a Serie A következő fordulójában.

A Cantu legjobb dobói: Hodge 18/12, Heslip 16/12, Abass 13/6.
Az Orlandina legjobb dobói: Oriakhi 11, Laquintana, Sztojanovics 10/6-10/6.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus