Perlék megint nem bírtak a Pesaróval

Perl Zoltán újra kezdőként kapott szerepet, és hiába vezetett a találkozó elején csapata, végül alulmaradtak a Pesaróval szemben.

Consultinvest Pesaro - Betaland Capo d' Orlando  70 - 65

Perl Zoltán a kezdőcsapat tagjaként 14 percet játszva 5 pontot (1/4 a duplákból, 1/2 a hármasokból) szerzett (valamennyit az első negyedben), a neve mellé került még 1 támadólepattanó, 1 gólpassz, 1 szerzett labda és 1 kiharcolt fault, míg a negatív oldalon 1 beütött faultot jegyezhettünk nála.

Perl Zoltán hárompontosával indult a találkozó, mi több, az újra honfitársunkkal a kezdőcsapatában felálló Orlandina Basket 20-10-re vezetett 8 perc után Pesaróban. Ezt követően tért csak magához a hazai gárda, ahol a liga pontkirálya, Daye ugyan végül vállalta a játékot, de mai teljesítményére a visszafogott a legfinomabb jelző. Az első két negyedben rendkívül szorosan alakult a találkozó, és úgy tűnt, lehet esélye Perléknek a pesarói átok megtörésére.

A 3. negyedben azonban a dél-itáliai alakulat mumusa nemcsak magához tért, hanem ragyogó védekezésével át is vette az alsóházi rangadó irányítását. Hiába próbálkoztak a vendégek triplakísérletek garmadával, a gyenge mezőnyszázalékuk mellett a lepattanóharcot is elveszítették, és hiába jöttek fel a hajrában 3 pontra, a Pesaro már nem adta ki a kezéből a két bajnoki pontot, és 6. egymás elleni meccsükön hatodszor győzték le az Orlandina Basketet.

Consultinvest Pesaro legjobb dobói: Lacey 19/3, Shepherd 11/3, Ceron, Daye, Christon 9.
Betaland Capo d’Orlando legjobb dobói: Boatright  21/18, Ilievszki 10/9, Oriakhi 8.

Az Orlandina Basket legközelebb a Serie A 28. fordulójában, április 17-én 18.15-ös kezdéssel a Dolimiti Energia Trento csapatát fogadja hazai pályán.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus